• FCR

    Skaffa ett batteri och sälj stödtjänster

    Leverantörer kan tjäna pengar genom att erbjuda olika balanstjänster som frekvensreglering, effektreserv, spänningsreglering och likströmsstabilitet. Genom att delta i balansmarknaderna och erbjuda sina tjänster kan de få ersättning för sin flexibilitet och deras bidrag till ett pålitligt elsystem.
    Läs mer
  • Varför Investera i Ett Eget Skyddsrum?

    Varför Investera i Ett Eget Skyddsrum?

    I en tid av osäkerhet och snabbt föränderliga omständigheter är det inte konstigt att allt fler överväger att ta sitt ödes kontroll i egna händer genom att investera i ett eget skyddsrum. 
    Läs mer
  • Lönsamhet - En av fler fördelar!

    Lönsamhet - En av fler fördelar!

    Satsa på att generera din egen solenergi istället för att vara beroende av externa energileverantörer! Med de senaste teknologiska framstegen inom solpaneler och energilagringssystem är det nu möjligt att producera och använda din egen solenergi på ett effektivt sätt. Dessutom kan du även sälja överskottet av den genererade elen till ditt lokala elbolag och tjäna extra pengar på din investering.
    Läs mer
  • Dra nytta av solenergin

    Dra nytta av solenergin

    Solen erbjuder en miljövänlig och intelligent lösning för att generera din egen elektricitet. På senare år har solenergi blivit oerhört populärt och utgör en viktig komponent i övergången till en mer hållbar energiframtid. En av de mest anmärkningsvärda fördelarna med solenergi är dess förmåga att minska vår beroende av fossila bränslen, vilket i sin tur bidrar till att bekämpa klimatförändringar och minska luftföroreningar.
    Läs mer